Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Média képes leírás - Vajdaság.tlap.hu
részletek »

Média - Vajdaság.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vajdasag.tlap.hu » Média
Keresés
Találatok száma - 12 db
Becsei-mozaik

Becsei-mozaik

A Becsei Mozaik, vagyis a Becejski mozaik című hetilapot Becse városában adják ki. A tisza mellett elterülő városban megjelenő lapot két nyelven nyomtatják. A lap érdekessége, hogy egyik fele magyar a másik pedig szerb nyelven szól olvasóihoz.

Családi Kör

Családi Kör

A Családi Kör minden csütrötökön megjelenő szórakoztató magazin. Keveset foglalkozik a politikával és a gazdasággal, többnyire a szórakoztatásra termett. Vicc rovata mellett, tartalmazza a nézettebb csatornák műsorkínálatűát és hallgatott rádiók kínálatát is.

Fókusz.info

Fókusz.info

Vajdasági ismeretterjesztő és tudománynépszerűsítő elektronikus folyóirat. Működteti a Vajdasági Magyar Pedagógusok Egyesülete Alábbi témakörökkel foglalkozik:Természet ,Történelem, Kultúra, Nyelvtudomány, Életmód, Technika, Tudósok, Közélet, Diákoldal, Olvasóink küldték, Archívum

HétNap

HétNap

A HétNap hetente magyar tartalommal megjelenő hír és szórakoztató magazin. Az újság minden héten tartalmazza a legfrissebb tv és rádió műsorkínálatot is egész Vajdaságot lefedően. Az újság keveset foglalkozik a politikával, annál inkább a gazdasággal.

Jó Pajtás

Jó Pajtás

a világ egyetlen magyar gyermekhetilapja - YU ISSN 0350-9141, COBIS.SR-ID 1622794 - Első szám: 1947. január 1. - Megjelenik a tanévben minden csütörtökön - Alapító (laptulajdonos): Magyar Nemzeti Tanács - Kiadja a Magyar Szó Kft., 21000 Novi Sad (Újvidék), Vojvode Mišića 1., Szerbia - Igazgató: Ökrész Rozália * Felelős szerkesztő: Nagy Magdolna - Lektor: Buzogány Kardos Julianna - Tördelés: Buzás Mihály

Jó Pajtás

Jó Pajtás

A Jó Pajtás ifjúsági magazin a diákok igazi jó pajtása. Az újság többnyire iskolákban a tanároknál rendelhető meg. Kéthetente jelenik és az iskolai trafikokban is megtalálható. Iskolai cikkeket, diákrajzokat, verseket tartalmaz.

Magyar Szó

Magyar Szó

Vajdaságban a legolvasottabb napilapja. Megjelenik minden nap. Az újság magyar nyelven jelenik meg. Csütörtökönként tv újság melléklettel. Az újságban található a mindenki által ismert Magyarzó Pistike is.

Pannon RTV

Pannon RTV

Pannon RTV a Pannon rádió és televízió online is fogható. Magyar műsorkínálattal jelentkiz a hét minden napján. Kapcsolatban áll a Magyar Közszolgálati televízióval és a Dunatv-vel is. Online felületükön könnyen elérhetőek a jelenlegi műsorok és az online műorkínálathoz a linkek.

Szabadkai Rádió

Szabadkai Rádió

A szabadkai rádió Szabadka város helyi rádiója, melynek hangjai a határontúlra is elmennek. A rádió mint a többi vajdasági rádió osztottan magyar és szerb nyelven szól hallgatóihoz. A szabadkai rádió hallgatói a szerb adás alatt tovább az interneten tovább hallgathatják kedvenc adásukat, ugyanis a weblapon online is sugároz.

Hirdetés
Temerini újság

Temerini újság

Az oldalon olvasható az újság online része (regisztrációval a teljes), van archívum is , rengeteg kép foglalkozik Temerin és a Temerini múzeummal. Vannak még képek kiadványokról , festményekről és a település életéből.

Vajdasag

Vajdasag

Egy portál mely felöleli a teljes vajdaság (beleértve az összes települését) friss híreit ,de nem csak a vajdaság híreit hanem a vajdasághoz kötött híreket is. Portál tartalmát rss hírfolyamon keresztül is tudjuk követni melynél eléggé részletesen tudunk szűrni az általunk igényelt hírekre .

Vajdaság MA

Vajdaság MA

Vajdaság online megjelenő hírportálja. Magyar nyelven várja a látogatókat. A politikán kívül a magyarság életével is foglalkozik. Az újvidéki csapat 2003 óta hűen szerkeszti az oldal híreit, melyeket az egész országban előszeretettel olvasnak.

Tuti menü