Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gazdaság - Vajdaság képes leírás - Vajdaság.tlap.hu
részletek »

Gazdaság - Vajdaság - Vajdaság.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vajdasag.tlap.hu » Gazdaság - Vajdaság
Keresés
Találatok száma - 5 db
Apatini sörgyár

Apatini sörgyár

Az apatini sörgyár 250 éves múltra tekint vissza. A Duna menti településen gyártják a Jelen Pivot, vagyis a szarvas sört :). A sörgyár a sörkészítés hagyományait betartva a mái napig látja el az országot a finom üditő nedüvel.

MTS telekom

MTS telekom

Az MTS Telekom külföldi kézben lévő telefontársaság. Egyike a legnagyobb vállalatoknak, mely Szerbiában működik. A legnagyobb hálózatot kiépítve sikerült a legjobb pozícióra szert tenni. Vajdaság területén minden városban van értékesítő pontja.

Pik Becse

Pik Becse

Pik Becse Vajdaság közepén lévő gazdasági társaság, mely földműveléssel, állattenyésztéssel foglalkozik. Több embernek munkát kínálva a vajdasági gazdaságot erősíti. A vállalat részlegei Becsén és környékén találhatóak meg.

Telenor

Telenor

A Telenor cégcsoport szerbiai leányvállalata. A többi telefonos céghez hasonlóan a Telenor cégcsoportnak is kiépített értékesítő hálózata van, munkát és kenyeret biztosítva az embereknek. Az oldalon minden információt megkap az ember, ahogy a magyarországi Telenor weblapon is.

Vojvodina Put

Vojvodina Put

A Vojvodina Put régidők óta létező cég, mely a volt Jugoszláviában alakult. A vállalkozás annak idején a vajdasági utak építésére, karbantartására hozták létre, állami vállalatként sok embert munnkát, kenyeret adva.

Tuti menü